Menyuburkan Kulit Apa Ubat? Dos, Fungsi, dll. •

Fungsi & Penggunaan

Untuk apa Nourish Skin digunakan?

Nourish Skin adalah ubat untuk merawat semua jenis kulit termasuk kulit normal, berminyak, dan berjerawat, langsung dari dalam kulit. Semua bahan aktif dalam suplemen ini akan menguatkan kegunaannya.

Nourish Skin adalah makanan tambahan yang dapat menjadikan kulit lebih kencang, lebih anjal, merangsang pengeluaran kolagen dari dalam kulit, dan menghasilkan sejumlah antioksidan untuk melawan serangan radikal bebas.

Makanan tambahan ini juga berguna untuk mencegah penuaan dini, kemunculan jerawat, kemunculan bintik hitam, kedutan, dan merawat keadaan kulit secara keseluruhan.

Apakah peraturan untuk menggunakan Nourish Skin?

Makanan tambahan multivitamin ini mesti diambil bersama makanan dan selepas makan. Ikuti arahan untuk mengambil ubat seperti yang diberikan oleh doktor atau ahli farmasi anda sebelum memulakan rawatan. Sentiasa baca arahan penggunaan sebelum menggunakan makanan tambahan ini.

Baca dengan teliti arahan penggunaan yang tertera pada label pakej atau resipi. Jangan gunakan ubat ini lebih daripada dos yang disyorkan, kurang, lebih lama daripada yang disyorkan.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, berjumpa dengan doktor atau ahli farmasi anda.

Bagaimana cara menyimpan makanan tambahan ini?

Makanan tambahan ini paling baik disimpan pada suhu bilik dan jauh dari cahaya dan kelembapan langsung. Jangan simpan di bilik mandi dan jangan beku.

Jenama tambahan ini mungkin mempunyai peraturan penyimpanan yang berbeza. Perhatikan arahan penyimpanan pada pembungkusan produk atau tanyakan kepada ahli farmasi anda. Jauhkan semua ubat dari jangkauan kanak-kanak dan haiwan peliharaan.

Jangan buang Hemaviton C1000 ke tandas atau longkang kecuali jika diarahkan untuk melakukannya. Buang produk ini apabila ubat telah habis atau tidak diperlukan lagi.

Rujuk ahli farmasi atau agensi pelupusan sampah tempatan anda mengenai cara membuang ubat anda dengan selamat.

Recent Posts