Prenagen Essence: Arahan Penggunaan, Amaran, dll. •

Utiliti

Untuk apa Prenagen Esensis?

Prenagen Esensis adalah susu khas untuk wanita yang ingin merancang kehamilan. Susu ini rendah lemak dan mengandungi pelbagai nutrien penting untuk menyokong kehamilan, seperti zink, zat besi, dan asid folik. Susu ini juga mengandungi kalsium, fosforus, magnesium, dan vitamin D untuk membantu kepadatan tulang.

Prenagen Esensis tersedia dalam pelbagai rasa, seperti coklat, vanila, dan mocha. Anda boleh mendapatkan susu ini di farmasi, kedai susu, pasar raya atau pasar raya terdekat.

Bagaimana cara menggunakan Prenagen Essence?

Minum susu ini mengikut arahan penggunaan yang tertera pada label pembungkusan atau preskripsi yang diberikan oleh doktor. Anda boleh mengambil susu ini tiga hingga empat bulan sebelum kehamilan.

Larutkan 3 sudu susu tepung Prenagen Essence dalam 180 ml air suam. Minum susu ini 2 kali sehari, pada waktu pagi dan sebelum tidur.

Jangan minum susu ini terlalu banyak, sedikit, atau lebih lama daripada yang disyorkan. Keadaan anda mungkin tidak bertambah cepat, dan risiko kesan sampingan mungkin meningkat.

Beritahu doktor anda sekiranya keadaan anda tidak bertambah baik atau bertambah buruk.

Bagaimana cara menyimpan Prenagen Essence?

Prenagen Esensis harus disimpan pada suhu bilik. Jauhkan susu ini dari cahaya matahari langsung dan tempat yang lembap. Jangan simpan di bilik mandi. Jangan membeku. Jenama susu lain mungkin mempunyai peraturan penyimpanan yang berbeza.

Perhatikan arahan penyimpanan pada pembungkusan produk atau tanyakan kepada ahli farmasi anda. Jauhkan semua ubat dari jangkauan kanak-kanak dan haiwan peliharaan. Jangan buang ubat ke tandas atau longkang kecuali jika diarahkan untuk melakukannya. Buang produk ini apabila sudah habis atau tidak diperlukan lagi. Rujuk ahli farmasi atau syarikat pelupusan sampah tempatan anda mengenai cara membuang produk anda dengan selamat.

Recent Posts