Imuniti: Penggunaan, Dos dan Kesan Sampingan •

Utiliti

Untuk apa imunosupresan?

Immunos adalah makanan tambahan yang digunakan untuk membantu meningkatkan sistem imun (sistem imun). Kandungan echinacea purpurea, zinc picolinate, selenium, dan sodium askorbate dalam suplemen ini mempunyai sifat anti-radang dan antioksidan yang baik untuk membantu meningkatkan sistem imun badan yang lemah akibat jangkitan tertentu. Selain itu, suplemen ini juga membantu mempercepat metabolisme badan.

Makanan tambahan ini boleh didapati dalam bentuk tablet dan sirap. Sila berjumpa doktor untuk maklumat lebih lanjut.

Bagaimana menggunakan imunosupresan?

Ambil ubat ini selepas makan dengan air. Gunakan suplemen ini mengikut preskripsi doktor. Ikuti semua arahan penggunaan yang tertera pada label pakej atau resipi. Jangan minum ubat ini terlalu banyak, terlalu sedikit, lebih lama daripada yang disyorkan.

Sekiranya ada perkara lain yang mungkin anda bimbangkan, berjumpa dengan doktor anda sebelum mengambil ubat ini.

Bagaimana cara menyimpan ubat imunosupresif?

Immunos adalah salah satu ubat yang harus disimpan pada suhu bilik. Jauhkan ubat ini dari cahaya matahari langsung dan tempat yang lembap. Jangan simpan di bilik mandi. Jangan membeku. Jenama lain ubat ini mungkin mempunyai peraturan penyimpanan yang berbeza. Perhatikan arahan penyimpanan pada pembungkusan produk atau tanyakan kepada ahli farmasi anda.

Jauhkan semua ubat dari jangkauan kanak-kanak dan haiwan peliharaan. Jangan buang ubat ke tandas atau longkang kecuali jika diarahkan untuk melakukannya. Buang produk ini apabila sudah habis atau tidak diperlukan lagi. Rujuk ahli farmasi atau syarikat pelupusan sampah tempatan anda mengenai cara membuang produk anda dengan selamat.

‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found