6 Cara Memuaskan Suami Anda Lebih Tahan di Ranjang

Setakat ini, siapa yang lebih dominan di tempat tidur, anda atau suami? Sekali sekala, anda boleh mengejutkannya agar suaminya lebih puas dan merasa seperti berada di ranjang bersama anda. Lalu, bagaimana cara memuaskan suami semasa melakukan hubungan seks?

Psst, inilah cara untuk memuaskan suami anda di ranjang

Berikut adalah cara yang boleh dilakukan oleh isteri untuk memuaskan suami di tempat tidur:

1. Ketahui apa yang suami anda mahukan ketika bercinta

Untuk mengetahui nafsu suami anda di atas katil, anda tidak boleh meneka. Mengemukakan soalan dan berkomunikasi dengan jelas mungkin adalah kunci.

Hilangkan rasa malu anda ketika bertanya apa yang suami anda mahukan ketika anda bersendirian.

Tanpa disedari olehnya, ada kemungkinan lelaki mempunyai khayalan mereka sendiri yang ingin dia lakukan ketika bercinta, anda tahu.

Tetapi sayangnya, fantasi ini sering ditindas kerana lelaki takut dianggap pelik dan anda enggan melakukannya.

Oleh itu, sebagai cara untuk memuaskan suami anda, cubalah bertanya kepadanya apa khayalan seksualnya.

Katakanlah bahawa anda ingin berusaha bersama untuk kepuasan suami dan kualiti hubungan seksual bersama-sama.

Contohnya, sama ada dia mahu anda memakai pakaian tertentu semasa melakukan hubungan seks, atau dia mahu bercinta di tempat-tempat tertentu seperti dapur atau bilik mandi.

Seks fantasi tidak pelik dan tidak wajar, ini adalah perkara biasa selagi tidak membahayakan anda berdua.

2. Persiapkan diri

Untuk memuaskan suami anda, tentu anda ingin memberikan yang terbaik untuk diri sendiri, bukan? Anda boleh mulakan dengan mempersiapkan diri terlebih dahulu.

Berikut adalah perkara yang perlu dilakukan:

Bersihkan diri anda sebelum bercinta

Sekiranya anda bercinta ketika anda belum mandi atau badan anda berpeluh setelah melakukan aktiviti, sudah tentu aktiviti anda di tempat tidur bersama suami tidak optimum.

Oleh itu, anda memerlukan sedikit persiapan untuk memuaskan suami anda.

Cuba mandi dan syampu sebelum memulakan "pertempuran" di tempat tidur. Anda juga boleh mencukur beberapa bahagian badan yang berbulu seperti di kaki atau di faraj.

Jangan lupa menggunakan sedikit minyak wangi di leher, di bawah ketiak, dan pergelangan tangan untuk mengajak pasangan anda menjelajah lebih banyak bahagian badan anda.

Pakai pakaian yang menggoda

Tidak ada yang salah dengan memanjakan mata suami anda dengan memakai pakaian yang mengundang semangatnya.

Tidak perlu risau tentang bentuk atau ukuran badan yang tidak sesuai, kerana inti dari keyakinan diri akan memancarkan kecantikan dan keseksian anda.

Beberapa petua, jangan memakai pakaian seksi dengan banyak helai tali di badan anda. Perkara ini dikhuatiri akan mengundang masalah kepada anda dan pasangan semasa menanggalkan pakaian sebelum bercinta.

Akibatnya, mood seks pasangan itu semakin menurun. Pakai pakaian yang sederhana tetapi tetap menggembirakan lelaki.

Anda boleh berpakaian tetapi jangan keterlaluan

Tidak ada salahnya berpakaian sebelum bercinta. Walau bagaimanapun, jangan memakai alat solek atau menggunakan aksesori yang berlebihan.

Contohnya, memakai bulu mata palsu, menggunakan serbuk tebal, atau memakai anting-anting yang menjuntai ke bawah. Pakai sesuatu yang sederhana tetapi masih dapat dilihat oleh pasangan anda.

3. Cuba ubah posisi seks

Kedudukan seks tidak hanya dilakukan dengan gaya dakwah. Cubalah beberapa gaya pembuatan cinta baru, seperti gaya anjing atau wanita di atas.

Kedudukan gaya doggy cenderung disukai oleh banyak lelaki kerana ketika menembus dari belakang, lelaki dapat berkhayal dengan hebat semasa melakukan hubungan seks.

Di mana ini boleh menjadikan sesi seks lebih panas. Di samping itu, kedudukan wanita di atas menjadi kedudukan kegemaran lelaki juga.

Kedudukan ini memberi pasangan lelaki berehat dalam mengatur irama penembusan sambil menyaksikan anda bergerak liar di atas katil.

4. Cuba melakukan hubungan seks di tempat lain

Menurut Dr. Scott Haltzman, pengarang buku Rahsia Lelaki Berkahwin Bahagia, melakukan hubungan seks di tempat selain bilik tidur adalah salah satu khayalan lelaki yang paling biasa.

Anda boleh mencuba ini sebagai cara untuk memuaskan suami anda.

Anda boleh memulakan dengan memberikan kod untuk bercinta, seperti menyentuh bahagian sensitif suami anda di dapur atau di ruang TV.

Selepas itu, mulakan dengan permainan awal yang lembut. Untuk bercinta di mana sahaja di rumah anda, pastikan anak-anak atau ahli keluarga yang lain tidak ada di rumah, ya.

5. Sediakan pelincir sekiranya berlaku

Sebagai kaedah untuk memuaskan suami anda, tidak ada salahnya menggunakan pelincir. Sebabnya, tidak semua proses melakukan hubungan seks dengan suami dapat berjalan dengan lancar dan bebas dari halangan.

Bagi isteri, biasanya akan merasa sakit semasa penembusan sekiranya vagina tidak dilincirkan sepenuhnya.

Di samping itu, jika suami anda adalah orang yang mengalami ereksi dengan cepat, ini juga boleh menjejaskan faraj kerana wanita itu tidak terangsang sepenuhnya (wanita telah lama terangsang.

Cecair faraj ini penting untuk kemasukan zakar pasangan ke dalam faraj anda. Lalu, apakah penyelesaiannya?

Tidak ada salahnya menggunakan pelincir seks pada malam pertama dan pasangan anda semasa melakukan hubungan seks. Kami mengesyorkan memilih pelincir berasaskan air.

Sekiranya anda tidak mahu menjadikan pelincir sebagai pilihan, penyelesaian lain adalah foreplay selama yang anda perlukan, sehingga faraj mempunyai cairan yang cukup, dan anda semestinya terangsang.

6. Membuat bising semasa hubungan seks

Siapa sangka bahawa desahan semasa hubungan seksual dapat merangsang dan memuaskan telinga lelaki?

Menurut Laurie Mintz, Ph.D., pengarang “ Panduan Wanita Lelah untuk Seks yang Berminat dan Menjadi Cliterate: Mengapa Persamaan Orgasme Penting ", Menghela nafas, mengoceh, mengeluarkan suara, dan mengerang semasa seks boleh membuat lelaki menjadi orgasme.

Selain itu, lelaki juga lebih suka apabila anda menyuarakan apa yang anda mahukan. Contohnya, jika anda mahukan pasangan lelaki menyentuh faraj atau kelentit.

Jangan malu, untuk memberitahu lelaki mana bahagian yang anda mahu memuaskan. Kerana jika anda berpuas hati, lelaki akan berpuas hati.

Recent Posts