Neurodex: Fungsi, Dos, Kesan Sampingan, dll. •

Fungsi dan kebolehgunaan

Untuk apa Neurodex digunakan?

Neurodex adalah ubat untuk merawat kekejangan otot, kesemutan, dan gangguan saraf periferi lain kerana kekurangan vitamin B. Neurodex mengandungi kompleks vitamin B seperti:

Vitamin B1

Salah satu jenis vitamin B yang terdapat dalam Neurodex adalah vitamin B1, iaitu 100 mg.

Vitamin B1 mempunyai peranan penting dalam metabolisme tubuh, yang mengubah nutrien yang diserap dari makanan menjadi tenaga.

Vitamin B6

Vitamin B12

Vitamin B complex berfungsi untuk melindungi dan mengekalkan fungsi saraf yang normal. Ubat ini juga berfungsi untuk meningkatkan selera makan.

Ubat ini tidak boleh diambil secara sembarangan. Oleh itu, berjumpa doktor terlebih dahulu sebelum mengambil ubat ini.

Apakah peraturan untuk menggunakan Neurodex?

Neurodex boleh diambil sebelum atau selepas makan. Gunakan suplemen ini sesuai dengan peraturan untuk mengambil ubat yang tertera di label pembungkusan atau preskripsi dari doktor.

Jangan gunakan suplemen ini lebih daripada dos yang disyorkan, kurang, atau lebih lama daripada yang disyorkan. Sekiranya keadaan anda bertambah buruk atau tidak menunjukkan perubahan, berjumpa doktor dengan segera.

Bagaimana cara menyimpan makanan tambahan ini?

Neurodex adalah ubat yang harus disimpan pada suhu bilik. Jauhkan ubat ini dari cahaya matahari langsung dan tempat yang lembap. Jangan simpan di bilik mandi. Jangan membeku. Jenama lain ubat ini mungkin mempunyai peraturan penyimpanan yang berbeza.

Perhatikan arahan penyimpanan pada pembungkusan produk atau tanyakan kepada ahli farmasi anda.

Jauhkan semua ubat dari jangkauan kanak-kanak dan haiwan peliharaan. Jangan buang ubat ke tandas atau longkang kecuali jika diarahkan untuk melakukannya. Buang produk ini apabila sudah habis atau tidak diperlukan lagi. Rujuk ahli farmasi atau syarikat pelupusan sampah tempatan anda mengenai cara membuang produk anda dengan selamat.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found