Cara Merangsang Suami Anda dan Memanaskan Gairah Perkahwinan

Daya tarikan dan hasutan yang dibuat oleh isteri ketika melakukan hubungan seks, boleh menjadi bahagian penting agar mood untuk seks meningkat dan hubungan seks yang anda lakukan sangat mengagumkan. Pada dasarnya, mudah melakukan perkara untuk merangsang dan membangkitkan dorongan seks suami anda. Tetapi jika dengan cara yang salah, ia bahkan boleh merosakkan niat untuk bercinta dengan pasangan. Bagaimana merangsang suami yang betul?

Cara merangsang suami untuk melakukan hubungan seks

Sehingga hubungan intim semakin panas, inilah cara untuk merangsang suami anda yang boleh anda cuba.

1. Bercakap tentang perkara yang "membawa" ke tempat tidur

Cara pertama untuk merangsang pasangan anda adalah dengan membincangkan perkara yang membawa kepada tidur.

Dengan kata lain, anda membincangkan topik menggoda yang akan membawa anda dan pasangan berlabuh di ranjang. Anda juga boleh mengisyaratkan sesuatu seperti "Sayang, bagaimana dengan malam ini saya ingin bersendirian dengan anda?" atau anda boleh menghantar gambar seksi anda melalui pesanan teks kepada pasangan anda.

Sekiranya anda ingin mengatakannya dengan cara yang cukup berani, anda boleh menyatakan keinginan anda untuk melakukan hubungan seks dengan pasangan anda.

Juga, cuba hantarkan kod ucapan atau gambar yang menunjukkan bahawa anda ingin bercinta dengan pasangan anda malam ini.

2. Tunjukkan dengan isyarat menggoda

Selain ucapan, pergerakan juga boleh menjadi cara untuk merangsang suami, anda tahu. Anda hanya perlu menunjukkan pergerakan tertentu yang membuat pasangan anda teruja.

Mengapa menggunakan gerakan? Gerak isyarat telah lama diakui sebagai perantara antara kod dan keinginan seseorang. Jadi tidak ada yang salah, betul, menyatakan keinginan untuk bercinta dengan pasangan anda melalui gerakan sederhana?

Berikut adalah beberapa langkah yang boleh anda lakukan.

  • Ratakan rambut anda dengan perlahan sambil melihat ke mata pasangan anda.
  • Berpakaian sambil menonjolkan lekuk di hadapan pasangan anda.
  • Atau berjalan dengan kasut tumit tinggi sambil memamerkan kaki cantik anda.

3. Jangan lupa menggunakan sentuhan!

Cara merangsang pasangan yang satu ini penting. Tidak cukup jika anda hanya bergantung pada hasutan atau menyatakan keinginan anda melalui pergerakan.

Cuba sentuh dengan urutan lembut terlebih dahulu. Lakukan dengan perlahan sambil melihat tindak balas pasangan.

Sekiranya pasangan anda melihat titik pergerakan anda, beralih ke bahagian badan yang lebih intim seperti perutnya, dada, atau bahkan alat kelaminnya.

Elakkan juga menyentuh sesaat, tetapi lakukan dengan perlahan sambil melihat pasangan anda. Pasti pasangan anda akan terangsang dan memahami tujuan sentuhan anda.

4. Pakai pakaian seksi

Ingin mengetahui cara termudah untuk merangsang pasangan? Ya, pakai pakaian seksi dan telus. Jangan menunjukkan rasa malu anda, ungkapkan bahawa anda ingin memuaskan pasangan anda malam ini.

Sebab lain mengapa anda harus memakai pakaian seksi adalah kerana lelaki adalah makhluk visual, yang akan tertarik dengan benda-benda langsung.

Oleh itu, jangan terkejut jika apa yang anda pakai akan menimbulkan reaksi tertentu kepadanya. Cuba ganti pakaian harian anda yang membosankan dengan gaun atau pakaian dalam seksi dan menggoda.

Jangan lupa juga menggunakan minyak wangi atau aromaterapi untuk menambah ketenangan dan semangat suasana cinta anda.

5. Cuba taktik lain!

Terdapat beberapa taktik lain yang boleh menjadi kaedah untuk merangsang suami anda.

Anda boleh melakukan ini jika anda adalah orang yang menyukai perkara yang tidak terlalu panjang dalam menyampaikan sesuatu. Inilah yang boleh anda lakukan.

  • Semasa anda keluar makan malam atau menonton filem di pawagam, cubalah merasakan atau memegang perlahan paha suami ketika duduk bersebelahan. Anda juga boleh menggerogoti dan mengusik satu sama lain menggunakan kaki anda di bawah meja makan. Pergerakan ini mampu merangsang suami menggunakan cara pasif.
  • Cuba ajak suami atau pasangan anda untuk mandi bersama. Ciuman, sentuhan atau hanya pelukan dapat merangsang dan menyedarkan suami anda secara perlahan. Semoga berjaya!

Recent Posts