8 Bahagian Sensitif Lelaki Yang Mudah Terkejut •

Sekiranya biasanya lelaki anda yang memanjakan anda dengan tangan dan lidahnya, sekarang giliran anda untuk 'menjelajah' bahagian badan lelaki untuk memanaskan permainan malam ini. Bahagian mana yang perlu anda sentuh? Ketahui bahagian sensitif lelaki dalam artikel ini.

Bahagian sensitif lelaki yang harus anda sentuh

Tidak sedikit wanita berpendapat, zon erogen atau titik sensitif lelaki hanya pada satu titik.

Sebenarnya, seperti wanita, lelaki mempunyai beberapa zon sensitif yang boleh diterokai untuk membangkitkan keinginan mereka.

Jadi, buatkan dia menikmati setiap sentuhan anda, sebelum menikmati 'menu utama' dalam bentuk gaya cinta. Berikut adalah kawasan sensitif seorang lelaki yang boleh menjadi sasaran sentuhan anda untuk menggoda dia:

1. Kawasan telinga

Telinga adalah salah satu bahagian sensitif lelaki yang tidak boleh anda abaikan. Telinga adalah kawasan yang dipenuhi ujung saraf sensitif.

Gunakan jari telunjuk dan ibu jari anda untuk mengurut cuping telinga dengan gerakan perlahan dan tegas. Anda juga boleh menekan telinga luar yang lembut dan mencium bahagian belakang telinga.

2. Leher

Leher adalah bahagian yang dapat dengan cepat merangsang rangsangan lelaki. Cium leher secara bergantian dengan telinga di belakang suami anda.

Cuba gigit lehernya dengan lembut tanpa meninggalkan bekas.

3. Puting susu

Pada pandangan pertama, puting lelaki nampaknya tidak mempunyai fungsi seperti puting wanita. Tetapi ternyata ini adalah kawasan sensitif yang mudah terangsang.

Anda boleh menjelajah dengan puting susu secara perlahan dan lembut.

4. Paha dalaman

Tidak ramai yang tahu, tetapi bahagian sensitif seorang lelaki juga berada di paha dalamannya.

Menyentuh dan menciumnya dalam sesi foreplay dapat membuat pasangan anda terangsang dengan lebih cepat.

5. lipatan peha atas

Garis yang membentuk pangkal paha lelaki dan sendi paha atas adalah kawasan yang jika disentuh boleh menjadi bahagian sensitif lelaki.

Kawasan ini anda boleh menyentuh atau mengurut untuk membangkitkan semangatnya.

6. Zakar

Sudah tentu, bahagian lelaki yang paling sensitif adalah zakarnya. Zakar adalah bahagian lelaki yang paling sensitif, jadi perlakukan dengan lembut.

Komunikasikan bagaimana pasangan anda menyukai gaya dan cara, agar zon erotik yang satu ini berpuas hati.

7. Perineum

Bahagian lain adalah perineum, yang terletak di antara skrotum atau kantung di mana zakar berada dan dubur lelaki.

Kawasan ini sering diabaikan, walaupun ia mempunyai banyak saraf sensitif bagi lelaki. Cuba mengurut dan membelai perineum sebelum pasangan anda mencapai orgasme.

8. Skrotum

Akhirnya, bahagian yang masih terdapat di sekitar alat kelamin dan menyimpan zon sensitif lain adalah skrotum atau kantung kemaluan.

Skrotum sangat sensitif dan cenderung rapuh dan tidak dapat menerima terlalu banyak tekanan, kerana ia akan menyakitkan. Namun, sentuhan lembut akan membuat pasangan merasa senang.

Recent Posts