7 Cara untuk melakukan hubungan seks telefon dengan pasangan anda kurang janggal |

Kini, jarak bukan lagi penghalang untuk melakukan interaksi seksual. Seks telefon (seks telefon)boleh menjadi kaedah alternatif bagi pasangan yang berpisah dengan jarak dan masa untuk tetap mendapatkan keintiman seksual. Terutama apabila anda harus menghadkan kedekatan fizikal dengan pasangan anda, telefon seks boleh menjadi pilihan.

Namun, anda yang mencubanya buat pertama kalinya mungkin merasa janggal. Lihat cara selamat dan petua untuk melakukannya seks telefon sehingga dapat berjalan lancar seperti yang diharapkan.

Cara yang betul dan selamat untuk dilakukan seks telefon

Interaksi seksual melalui telefon popular sebelum melakukan seks (seks melalui teks).

Sebentar sextingAnda mungkin dapat mengekspresikan hasrat seksual anda dengan lebih bebas, tetapi mungkin tidak cukup untuk meningkatkan hasrat seksual anda.

Nah, bercinta melalui telefon boleh mewujudkan keakraban yang lebih kuat kerana anda dapat mendengar suara pasangan anda secara langsung.

Walau bagaimanapun, seks telefon juga menimbulkan risiko keselamatan terhadap privasi anda.

Sekiranya anda takut merasa canggung dan bimbang dengan risikonya, ikuti langkah-langkah ini untuk memastikan percakapan seks tetap berjalan sambil melindungi privasi anda:

1. Ketahui risikonya

Setiap interaksi seksual yang dilakukan melalui media komunikasi pasti berisiko terhadap privasi anda.

Walaupun anda tidak menghantar foto atau video seksi yang menunjukkan bahagian badan peribadi, perbualan suara yang mendalam seks telefon masih boleh dirakam dan diedarkan.

Oleh itu, pastikan anda berkomunikasi dengan pasangan anda mengenai akibat daripada berkongsi maklumat peribadi kerana seks telefon.

Satu perkara yang perlu anda pastikan ialah sama ada anda mempercayai pasangan anda, bukan hanya sekarang tetapi juga ketika anda dan pasangan anda tidak lagi bersama (berpisah atau bercerai).

Sebabnya, dalam hubungan romantis tidak semuanya berjalan seperti yang diharapkan, banyak perkara boleh berubah di masa depan.

2. Bersetuju dengan pasangan anda

Sama seperti melakukan hubungan seks, bercinta seks telefon atau melalui telefon juga perlu dilakukan secara konsensual.

Ini bermaksud bahawa anda dan pasangan anda berdua bersetuju untuk melakukannya tanpa paksaan antara satu sama lain. Pastikan anda benar-benar bersedia untuk melakukan perbualan seks melalui telefon.

Kesediaan tidak hanya diukur dengan seberapa banyak pengalaman seksual yang anda miliki atau mengetahui risiko keselamatan.

Ini tidak bermaksud apabila anda cukup berpengalaman dan mengetahui seluk-beluk potensi bahaya bercinta dengan cara yang berbeza seks telefon, kemudian dapat melakukannya tanpa mempertimbangkan perasaan masing-masing.

Kenali perasaan anda, adakah anda selesa melakukannya? seks telefon atau apakah ini sesuai dengan nilai yang anda miliki selama ini.

Anda boleh menolak untuk melakukannya seks telefon atau bercinta melalui telefon jika anda merasa tidak selesa atau dipaksa.

3. Rancang dan mulakan dengan sexting

Walaupun anda dan pasangan anda sudah bersedia, anda tidak boleh mencuba segera tanpa merancang dan membuat persiapan.

Cari masa yang tepat di mana anda dan pasangan anda tidak terganggu oleh kesibukan kerja atau tanggungjawab lain.

Dengan cara ini, anda dan pasangan dapat memberi tumpuan sepenuhnya untuk bercinta melalui telefon.

Sebagai permulaan, mungkin lelaki boleh mencuba menghantar mesej genit melalui telefon bimbit untuk merangsang pasangan wanita.

Beritahu dia betapa anda tidak sabar untuk memanggilnya malam ini. Kaedah ini dapat membantu merangsang keinginan seksual wanita untuk meningkat.

Selain teks, mengirim gambar seksi juga boleh menjadi cara anda mencuba sebelum anda memulakannya seks telefon.

Apabila dorongan seks pasangan anda mula meningkat, dia akan menantikan masa untuk bertukar suara dengan anda.

Kedua-dua cara ini boleh menjadi langkah pertama untuk membina suasana dan keselesaan sehingga dapat mengurangkan rasa canggung ketika membuat panggilan seks.

4. Bangunkan dorongan seks anda terlebih dahulu

Bercinta melalui telefon akan terasa senang apabila anda berdua teruja.

Oleh itu, tidak ada salahnya merangsang diri anda dengan membayangkan fantasi seksual atau menonton video lucah sebelum mendengar suara pasangan anda.

Tetapi perlu diingat, kaedah ini hanya untuk membangkitkan mood dan gairah seksual sebelum melakukan seks telefon.

Jangan biarkan fantasi dan video panas ini mengalihkan perhatian anda dari perhatian pasangan anda.

Sekiranya anda boleh membangkitkan pasangan lelaki dan wanita secara seksual tanpa melakukan ini melalui telefon, anda boleh melangkauinya.

5. Rayu pasangan anda perlahan-lahan

Melewati perbualan seks telefon tidak boleh dilakukan secara tergesa-gesa. Sekiranya anda segera menggoda pasangan anda, anda sebenarnya boleh kelihatan berlebihan dan merosakkan suasana.

Anda boleh memulakan dengan cara yang paling semula jadi, seperti dengan bertanya bagaimana keadaan pasangan anda terlebih dahulu.

Beritahu pasangan anda bahawa anda benar-benar merindukannya dan berharap dia berada di sisi anda sekarang.

Dengan begitu, dia akan merasakan bahawa anda sangat merindukannya.

Kaedah ini dapat menggembirakan pasangan anda sebelum memulakan seks telefon. Seterusnya, perbualan dapat diteruskan dengan menyatakan hasrat seksual anda kepada pasangan anda.

Dari sini, jemput pasangan anda untuk menyatakan hasrat seksual mereka. Pastikan anda bertindak balas sebagai bentuk pengesahan perasaannya.

Cara memanggil seks ini dapat menggembirakan pasangan wanita yang pemalu dan membuat perbualan seks telefon lebih lancar sehingga mereka lebih senang dinikmati.

6. Main dengan khayalan

Semasa hubungan seks telefon, bermain dengan imaginasi anda dan bayangkan bahawa pasangan anda bersama anda.

Mulakan perbualan dengan bertanya pakaian apa yang dia pakai sekarang. Selepas itu, puji pasangan anda dengan kata-kata yang membuatnya bahagia.

Selepas itu, anda boleh meminta pasangan anda menanggalkan pakaian. Perkara nakal lain yang boleh anda katakan ialah menjelaskan apa yang akan anda lakukan sekiranya berada di sisinya.

Cara penting untuk merangsang pasangan wanita melalui perbualan telefon adalah dengan menggunakan pancaindera anda dan terlibat dalam imaginasi yang sedang dibina.

Seterusnya, beritahu pasangan anda secara terperinci mengenai imaginasi. Anda boleh memberitahu pasangan anda bahawa bau badannya membuat anda lebih terangsang.

Semakin deskriptif kisah anda, semakin banyak pasangan anda dapat menggambarkan fantasi seksual mereka. Cara bercinta melalui telefon atau seks telefon Ini juga dapat menggembirakan pasangan wanita.

Oleh itu, jangan malu untuk memberitahu sejelas mungkin khayalan seksual anda.

7. Manfaatkan permainan seks

Semasa bercinta melalui telefon, tentu anda bukan sahaja dapat bercerita, tetapi juga berlatih.

Bezanya, amalan ini dilakukan secara individu di setiap tempat.

Menggunakan pertolongan mainan seks (mainan seks) dalam perbualan seks melalui telefon dan boleh menjadi kaedah yang kuat untuk menggairahkan pasangan wanita.

Seperti yang dijelaskan oleh Planned Parenthood, mainan seks seperti alat penggetar bukan sahaja membuat pasangan wanita lebih bersemangat, tetapi juga dapat mencapai kepuasan seksual dengan lebih cepat.

Mintalah pasangan wanita untuk menerangkan kepada pasangannya di mana wanita itu merangsang penggetar, betapa sukarnya menekannya ke atas klitoris, dan seberapa cepat menggerakkannya.

Penerangan ini akan menjadikan anda dan pasangan anda lebih larut dan merasakan kenikmatan seksual antara satu sama lain.

Seks melalui telefon boleh menjadi cara untuk menjalin hubungan intim dengan pasangan anda ketika anda berjauhan.

Walaupun begitu, seks telefon hanya dapat berjalan dengan lancar apabila anda dan pasangan anda berdua bersedia, merancang dengan baik, dan secara terbuka menyatakan hasrat seksual antara satu sama lain.

Recent Posts