11 Perkara Yang Lelaki Mahukan Ketika Bercinta Dengan Pasangan mereka

Seks adalah salah satu asas penting dalam hubungan bahagia. Walaupun begitu, kualiti hubungan intim anda dengan pasangan anda dapat menjadi lebih mendalam sekiranya anda saling memahami apa yang mereka mahukan di ranjang. Baiklah, mari kita lihat perkara-perkara yang paling disukai lelaki semasa melakukan hubungan seks. Psst, anda boleh segera berlatih malam ini untuk memanaskan permainan di tempat tidur!

Berikut adalah 6 perkara yang disukai lelaki ketika melakukan hubungan seks

Selama ini, anda mungkin berfikir bahawa lelaki hanya mengutamakan aspek visual dalam hal tidur. Sebenarnya, ada banyak perkara yang diinginkan oleh lelaki ketika mereka bercinta.

Namun, tidak semua lelaki ingin menyatakan hasratnya kerana mungkin merasa malu atau takut dianggap pelik.

Memahami apa yang suami anda mahukan bukan sahaja menjadikan hubungan seks menjadi lebih panas, tetapi juga mengeratkan hubungan antara suami dan isteri.

Mari lihat perkara-perkara seperti mana suami ketika melakukan hubungan seks:

1. Menghela nafas

Sebilangan wanita malu mengeluarkan suara ketika melakukan hubungan seks kerana takut terlalu agresif di tempat tidur.

Walaupun suaranya, sama ada dalam bentuk desahan, rintihan, atau obrolan nakal, adalah salah satu perkara yang cukup penting agar sesi seks menjadi lebih menyeronokkan dan menarik.

Ini kerana lelaki sering mengaitkan nafas wanita sebagai bukti bahawa dia telah berjaya memuaskan pasangannya. Dia juga akan merasa lebih yakin untuk melancarkan manuver dan teknik bermainnya.

2. Tukar kedudukan baru

Sebilangan besar pasangan terjebak dalam rutin seks yang sama.

Contohnya, jika anda telah menemui kedudukan seks yang terjamin toker, itulah kedudukan yang terus disukai dari semasa ke semasa.

Sebenarnya, bertualang dan mencuba perkara baru adalah sesuatu yang disukai oleh lelaki ketika melakukan hubungan seks.

Mencuba sesuatu yang baru yang anda tidak sangka sebenarnya dapat menggembirakan anda.

Mungkin ini yang diinginkan oleh pasangan lelaki anda, tetapi dia tidak pasti cara menyampaikannya kepada anda.

Tidak mengapa wanita mengambil inisiatif untuk menyatakan diri! Sebilangan besar lelaki sebenarnya suka melihat sisi lain pasangan mereka ketika pertama kali mencadangkan idea baru untuk dicuba bersama.

Dengan mencuba posisi seks baru, anda berdua mungkin akan menghadapi kejutan yang manis dan dapat menjalin hubungan di luar tempat tidur yang juga lebih dinamis.

3. Rasa humor

Seks harus menjadi aktiviti yang menyeronokkan yang dapat membantu mengeratkan hubungan antara anda dan pasangan.

Tidak ada salahnya bercinta. Oleh itu, apabila anda atau pasangan anda melakukan sesuatu yang tidak dijangka, seperti kentut semasa melakukan hubungan seks atau membasahi tempat tidur, jangan panik dan ketawa dengan kekonyolan!

Kehadiran rempah-rempah humor boleh menjadi salah satu perkara yang disukai lelaki semasa melakukan hubungan seks sehingga menjadikan seks lebih menggembirakan.

4. Sentuhan mata dan cium

Sentuhan hangat seperti belaian, berpegangan tangan, dan pelukan, serta sentuhan mata yang tulen adalah beberapa perkara yang paling disukai lelaki mengenai pasangannya ketika mereka melakukan hubungan seks.

Bukan hanya wanita yang suka aspek romantis seperti bersentuhan dengan mata dan mencium. Hubungan fizikal juga membuat lelaki merasa benar-benar disayangi.

Kajian mengenai Arkib Kelakuan Seksual menunjukkan bahawa mencium mempunyai kesan positif terhadap hubungan romantis, terutama dalam jangka masa panjang.

5. Aktif dan berkeyakinan

Bukan rahsia lagi bahawa lelaki pada umumnya adalah parti yang paling dominan semasa melakukan hubungan seks, sementara wanita hanya boleh menyerah.

Walaupun begitu, lelaki juga mahu anda, pasangan wanitanya, merasa yakin dan yakin dengan perkara yang anda suka dan tidak gemari semasa melakukan hubungan seks.

Oleh itu, bersikaplah terbuka dengan pasangan anda. Anda boleh menunjukkan keyakinan anda dengan memulakan lebih banyak seks dan mendorongnya, sebagai contoh.

Atau, cari dahulu apa yang anda mahukan. Adakah ini fantasi seks? Main peranan? BDSM? Bercinta di dapur? Atau menggoda pasangan anda dengan pakaian dalam seksi yang baru anda beli?

Keyakinan adalah kunci untuk menjalani kehidupan seks yang lebih baik. Oleh itu, gali lebih mendalam mengenai diri anda.

Terdapat banyak alat di luar sana untuk membantu, seperti buku, majalah, video, dan sebagainya.

Sebaik sahaja anda mempunyai idea tentang perkara yang ingin anda cuba lakukan, memberitahu pasangan anda mengenai idea nakal anda boleh menjadi topik menarik bagi anda berdua.

6. Kawal

Ini masih ada kaitan dengan titik kelima. Perkara seterusnya yang disukai lelaki adalah pasangan yang terkawal semasa melakukan hubungan seks.

Sebilangan besar lelaki lebih terangsang untuk melihat pasangan wanita mereka aktif untuk memulakan, mengarahkan, mengawal seperti bos di tempat tidur.

Jadi, sila berkomunikasi semasa melakukan persetubuhan. Sekiranya anda menyukai teknik atau manuver tertentu yang sedang dilakukannya, bicarakanlah dan motivasikan dia untuk terus melakukannya.

Sebaliknya. Sekiranya anda merasakan kedudukan ini tidak cukup stabil, anda boleh mengambil alih kendali dan memintanya untuk menukar ke posisi baru.

Recent Posts