Ciuman Bibir Yang Bukan Sekadar Silat Lidah: Lihat Berikut 6 Variasi Teknik

Ciuman sering dipandang rendah sebagai muslihat foreplay. Sebenarnya, ciuman di bibir boleh menjadi pembuka selera yang enak sebelum makan hidangan utama yang lebih memuaskan jika anda tahu bagaimana memainkannya. Sekarang! Sekiranya selama ini anda hanya berciuman ketika bercinta, lain kali mengapa tidak mencuba pelbagai gerakan ciuman yang dijamin sebagai toker?

Ciuman bibir menjadi lebih sedap dengan muslihat yang menggoda ini

Bersandar di sofa

Ketika anda bersantai sendirian di sofa sambil menonton siri TV kegemaran anda, cubalah mengalihkan perhatian pasangan anda dengan belaian intim sehingga dia memalingkan wajahnya ke arah anda.

Apabila dia telah membaca sikon untuk keluar, perlahan-lahan mendorong tubuhnya untuk bersandar di bahagian belakang sofa.

Dari sini, anda boleh mengambil alih permainan dengan memulakan gerakan silat lidah andalan. Kedudukan ini membawa anda lebih dekat dengan pasangan anda secara fizikal, yang dapat meningkatkan keintiman dan dorongan seks anda.

Wanita di atas

Untuk menjadikannya lebih menyeronokkan, lelaki itu dapat melakukan manuver dari kedudukan contoh di atas untuk meletakkan seorang wanita yang duduk di pangkuan anda sambil menghadap ke badan.

Wanita itu boleh mendorong pasangannya perlahan sehingga anda juga berbaring di atasnya. Anda boleh mengetatkan pinggang pasangan anda, dan menyandarkan badan anda di dadanya. Terus dengan membasuhnya dengan ciuman lembut dan intim.

Boleh juga dicampur dan dipadankan dengan petting sehingga sesi membuat anda lebih membakar.

Hickey di leher atau dada

Siapa yang tidak pernah melakukan sikap mencium bibir ini? Pertama, berikan ciuman lembut pada leher pasangan anda sebagai penggoda tindakan anda seterusnya. Kemudian sesekali bergantian menghisap dan menggigit perlahan leher atau dada pasangan anda.

Ramai yang menjadikan hickey sebagai teknik ciuman kegemaran mereka kerana rasa sakit akibat gigitan terasa baik dan sangat membangkitkan. (Lihat bagaimana cepat membuang hickey di sini!)

Ciuman Perancis

Mencium sambil bermain lidah boleh menjadi bahagian permainan yang paling intim. Gabungan gigitan manja dengan urutan lidah yang menggoda akan meningkatkan minat untuk melakukan seks.

Spiderman

Anda pernah menonton filem Spiderman? Adakah anda ingat satu senario di mana Spiderman (Peter Parker) digantung terbalik dengan kepalanya ke bawah, untuk mencium Mary Jane (Kirsten Dunst)?

Walaupun anda tidak mempunyai kekuatan dan jaring labah-labah untuk berkeliaran, anda masih boleh meniru gaya ciuman mereka, anda tahu!

Caranya ialah berbaring di tilam yang saling berhadapan (Bingung membayangkan? Psst .. tatal ke atas untuk melihat gambar utama artikel ini!). Dari kedudukan ini, anda dapat menelusuri wajah pasangan anda dengan ciuman nakal yang terus turun ke leher dan dada. Baiklah, kedua-dua kawasan ini terkenal sebagai zon sensitif untuk lelaki dan wanita.

Kedudukan mencium ini juga dapat membebaskan anda dan pasangan anda untuk menjelajahi tubuh pasangan anda. Supaya anda tahu lebih banyak mengenai titik mana yang membuat anda atau pasangan merasa puas dan memprovokasi anda ke sesi bercinta yang lebih mendalam.

Bibir bawah

Beri ciuman lembut di bibir bawah pasangan anda. Jilat lembut dengan lidah anda, dan bergantian menggigit dan menghisap lembut bibir bawah dari semasa ke semasa.

Ciuman bibir seperti ini akan memikat pasangan anda untuk meminta anda memberikannya lebih menggembirakan. Dengan cara itu, pasangan anda menjadi lebih bersemangat untuk meneruskan sesi seks yang lain.

Recent Posts