Air Campuran Insto untuk Merangsang Wanita Bahkan Berbahaya

Seks mesti menjadi aktiviti yang menyeronokkan untuk mendekatkan diri dengan pasangan anda. Walau bagaimanapun, seks tanpa orgasme boleh menjadi pengalaman yang tidak memuaskan bagi anda berdua. Maka tidak hairanlah ada banyak orang yang sanggup membenarkan pelbagai cara untuk mendapatkan kesenangan semasa melakukan hubungan seks. Salah satunya adalah dengan membuat ramuan titisan mata insto dicampur dengan air atau insto dicampur dengan minuman ringan untuk merangsang wanita. Tetapi berhati-hatilah, ubat perangsang wanita campuran ini sebenarnya boleh membahayakan nyawa mereka yang meminumnya.

Titisan mata bukan untuk diminum

Perangsang oplosan ini diformulasikan dengan dua tetes tetes mata yang dicampur dengan segelas air atau minuman bersoda.

Katanya, kesan ramuan ini dapat membuat wanita lebih mudah atau cepat terangsang. Sebenarnya, sehingga kini tidak ada penyelidikan saintifik yang menyatakan jika titisan mata insto yang dicampurkan dengan air dapat merangsang atau meningkatkan gairah seksual seorang wanita.

Di label pembungkusan ubat, sangat jelas diperingatkan bahawa titisan mata hanya boleh digunakan untuk kegunaan luaran. Sebabnya, titisan mata sebenarnya mengandungi sebatian kimia yang sangat berbahaya bagi tubuh manusia. Maka orang tidak dinasihatkan, atau lebih tepatnya, dilarangmengambil titisan mata.

Bahaya minum titisan mata insto dicampur dengan air dan minuman ringan untuk merangsang wanita

Titisan mata mengandungi bahan aktif tetrahydrozoline HCL yang berfungsi mempengaruhi sistem saraf pusat dan menyempitkan saluran darah. Sekiranya digunakan dengan tepat sebagai titisan mata untuk mata merah dan jengkel, bahan kimia ini akan mengecutkan saluran darah di mata, sehingga mengurangkan gejala mata merah jambu.

Anggapan bahawa ubat oplosan ini dapat merangsang wanita berasal dari kesan tetrahydrozline HCL yang membuat seseorang merasa lemah dan bahkan tidak sedarkan diri.

Namun, seperti yang dilaporkan oleh Health Guidance, pengambilan tetrahydrozline HCL yang terkandung dalam tetes mata sebenarnya boleh menyebabkan pelbagai kesan sampingan yang berbahaya, seperti:

  • Penurunan suhu badan secara tiba-tiba
  • Kesukaran bernafas dan sesak nafas yang teruk
  • Pening dan muntah
  • Penglihatan kabur
  • Tekanan darah tinggi meningkat
  • Gegaran atau gegaran
  • Kejang
  • Pengsan (tidak sedar)
  • Dalam kes tertentu, kematian

Berdasarkan kesan sampingan yang telah disebutkan di atas, dapat disimpulkan bahawa titisan mata bukanlah cara yang selamat untuk digunakan untuk merangsang wanita. Apa yang ada, hidup dipertaruhkan. Oleh itu, fikirkan dua kali sebelum anda melakukannya.

Insto yang dicampurkan dengan air sering dijadikan ubat bius oleh penjenayah

Sebenarnya, membuat ubat perangsang oplosan dari titisan mata sering digunakan sebagai modus operandi bagi perogol untuk melumpuhkan mangsa, bukan untuk merangsang mangsa. Kesan sampingan sebatian kimia yang terdapat dalam titisan mata digunakan oleh pelaku untuk membuat mangsa tidak berdaya.

Mangsa yang tidak sedarkan diri dan tidak berdaya akan memudahkan pelaku melakukan jenayah terhadap mangsa.

Untuk berada di pihak yang selamat, jangan terima makanan dan minuman yang ditawarkan oleh orang asing. Ketahui cara mengesan minuman yang dicampur dengan dadah.

Jadi, apa yang perlu dilakukan jika anda secara tidak sengaja menelan titisan mata?

Dapatkan rawatan perubatan kecemasan sebaik sahaja menelan titisan mata, sama ada secara sengaja atau tidak. Perkara ini berlaku terutamanya jika anda mempunyai tanda atau gejala seperti pening, mual, sesak di dada atau tekak, kesukaran bernafas atau bercakap, bengkak di mulut anda, dan penglihatan kabur.

Recent Posts

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found