4 Cara Berkesan untuk Membuat Orgasme Wanita Berulang kali |

Berbeza dengan lelaki yang memerlukan masa untuk "berehat" cukup lama untuk cukup kuat untuk terus ke pusingan kedua, wanita boleh mengalami orgasme berkali-kali dalam satu pusingan. Baiklah, anda berhasrat untuk memuaskan isteri malam ini? Ikuti cara ini untuk membuat orgasme wanita berkali-kali! Psst, wanita yang bujang Anda juga boleh menyalin petua dan trik untuk sesi melancap malam ini, anda tahu!

Pelbagai cara untuk membuat orgasme wanita berkali-kali

Orgasme adalah titik ketika seseorang mencapai puncak gairah seksual.

Pada kebanyakan orang, sensasi orgasme terasa sangat baik kerana seolah-olah membuat semua tekanan di badan dan alat kelamin terasa dilepaskan.

Setiap orang mungkin mempunyai tanda yang berbeza ketika mengalami orgasme, termasuk wanita.

Walau bagaimanapun, pada kebanyakan wanita, ciri-ciri orgasme boleh merangkumi otot vagina menjadi lebih basah, mengalami kontraksi selama 5-8 saat, dan peningkatan kadar jantung dan pernafasan.

Tidak semua wanita mengalami sensasi orgasme yang sama. Terdapat mereka yang mengalami orgasme yang sangat kuat, sederhana, hingga biasa.

Sensasi orgasme biasanya bergantung pada pelbagai faktor, mulai dari seberapa selesa anda, bagaimana anda terangsang, dan bagaimana aktiviti seksual dilakukan sebelum orgasme menghampiri.

Pada wanita, orgasme tidak selalu berlaku setiap kali anda melakukan hubungan seks. Sebenarnya, ada wanita yang sama sekali tidak merasakan syahwat walaupun melakukan hubungan seks melalui penembusan vagina dan zakar.

Namun, ada kemungkinan lelaki boleh membuat wanita mengalami banyak orgasme, asalkan dilakukan dengan cara yang betul.

Menurut kajian dari Keluarga Berancang Persatuan bahawa 1.250 wanita, 70% dari mereka telah mengalami pelbagai orgasme aka banyak orgasme.

Sekiranya kaedah ini berjaya dicuba, dijamin pasangan anda akan mendapat gelombang keseronokan yang luar biasa sehingga hubungan anda dengan pasangan anda akan menjadi lebih mesra.

Ayuh, lihat cara bagaimana anda boleh membuat orgasme wanita berkali-kali:

1. Goda dengan banyak rangsangan

Perkara pertama yang perlu anda lakukan agar wanita dapat melakukan orgasme berkali-kali adalah dengan memprovokasi rangsangan seksual yang juga bukan hanya sekali.

Namun, ingat kuncinya adalah tidak hanya memusatkan perhatian pada satu jenis rangsangan dan elakkan memberi semua rangsangan dalam satu masa.

Sama seperti jalan cerita yang bermula dengan perlahan dan semakin banyak drama sehingga klimaks, anda juga perlu melakukan ini di tempat tidur.

Dengan kata lain, anda harus menarik rangsangan untuk membuat wanita itu lebih ingin tahu.

Pertama sekali, mulakan dengan perlahan-lahan merangsang pasangan anda dengan tujuan menggoda.

Contohnya, anda boleh bermula dengan bermain dengan puting, membuat hickey, menyentuh klitoris sesekali.

Anda boleh melakukan ini sebelum, semasa, atau selepas penembusan. percayakan saya, berbilang tugas adalah kaedah yang kuat untuk membuat wanita mencapai puncak orgasme dengan cepat walaupun berkali-kali.

Ganti cara dan strategi anda untuk terus membina semangat wanita atau isteri anda untuk cepat klimaks (orgasme).

Namun, ketika wanita sebenarnya akan mengalami syahwat, sudah tiba masanya untuk melangkah ke peringkat seterusnya.

2. Turunkan intensiti rangsangan, tetapi jangan berhenti

Setelah mencapai klimaks pertama, biarkan pasangan anda merehatkan klitorisnya sebentar.

Klitoris boleh menjadi sangat sensitif setelah rangsangan seksual berulang. Itulah sebabnya, memfokuskan rangsangan pada kelentit yang sudah sensitif dapat membuat seorang wanita merasa sakit.

Sebaliknya, ubah rangsangan anda ke titik rangsangan wanita sensitif lain seperti payudara, punggung, atau bahagian badan kegemaran anda yang lain.

Anda juga dapat membisikkan pujian di telinganya seperti, "Anda sangat panas malam ini."

Ini dilakukan untuk membuatnya terangsang sehingga anda tidak perlu memulai dari awal.

Dengan membuat wanita terangsang, anda tidak perlu lebih lama untuk menolong pasangan anda mencapai kemuncak.

3. Hidupkan kembali semangat

Keupayaan wanita untuk mempunyai banyak orgasme berasal dari aliran darah yang masih terkumpul di organ vitalnya semasa melakukan hubungan seks.

Selepas klimaks pertama, sedikit aliran darah akan kembali ke jantung, tetapi anda boleh mengatasinya untuk tinggal di kawasan intim.

Ini memudahkan wanita mencapai klimaks mereka semula.

Cara yang perlu anda lakukan agar wanita mempunyai banyak orgasme adalah dengan meningkatkan intensiti dan rangsangan seksual yang anda berikan.

Mula sekali lagi menyentuh dan memainkan klitorisnya dengan teknik yang berbeza.

Sentuhan langsung ke klitoris terbukti paling berkesan dalam membuat orgasme wanita berulang kali.

Menurut halaman Planned Parenthood, anda boleh mencuba merangsang klitoris dengan tangan, mulut, lidah, atau bahkan alat permainan seks seperti alat penggetar.

Sekiranya anda tidak pasti mana yang disukai pasangan anda, tidak ada salahnya bereksperimen.

Perhatikan reaksinya untuk mengetahui strategi mana yang paling dia gemari.

Kemudian, perlahan tetapi pasti, berikan rangsangan dengan kepantasan yang semakin meningkat dan tekanan yang lebih besar sehingga wanita itu kembali ke puncak kesenangan.

4. Gunakan cara lain untuk merangsangnya lagi

Sekiranya pada pusingan pertama anda merangsang wanita tersebut di kawasan sensitif tertentu, pada pusingan kedua anda boleh mencuba lokasi lain.

Rangsangan di tempat baru dapat mendorong pembebasan hormon yang membantunya menjadi terangsang dengan lebih cepat.

Anda boleh merangsang kawasan faraj atau dubur dengan lidah anda (seks oral), kemudian gunakan gaya seks gaya anjing untuk menembak secara langsung pada titik sensitif.

Dengan cara ini, anda dapat mengawal permainan dan dia menikmatinya sepenuhnya.

Kaedah ini juga dapat membuat wanita atau isteri anda mengalami orgasme (klimaks) berkali-kali lebih mudah.

Itulah pelbagai cara yang boleh anda praktikkan agar wanita cepat mencapai puncak klimaks semasa melakukan hubungan seks.

Ingat, perkara yang paling penting adalah berkomunikasi dan mengetahui apa yang disukai pasangan anda sehingga hubungan antara anda dan pasangan anda semakin panas.

Recent Posts