4 Variasi dalam Posisi Gaya Doggy untuk Menambah Kenikmatan •

Sekiranya anda dan pasangan anda telah mencuba kedudukan gaya anjing ketika melakukan hubungan seks, pasti anda berdua sudah tahu bagaimana kedudukan ini dapat memberikan kepuasan untuk aktiviti intim anda. Adakah anda tahu, jika kedudukan ini dapat diubah untuk meningkatkan kenikmatan? Lihat ulasannya.

Apakah variasi kedudukan gaya anjing yang boleh anda cuba?

Selama beribu-ribu tahun, gaya anjing telah menjadi pilihan seks bagi banyak pasangan semasa melakukan hubungan seks.

Sebenarnya, kajian oleh National Survey of Growth Family mendapati bahawa 44 peratus lelaki dan 36 peratus wanita telah mencubanya. Atau sekurang-kurangnya sekali semasa aktiviti seksual mereka.

Walaupun beberapa anggapan menyatakan bahawa gaya anjing terlalu liar, tetapi kedudukan seks ini dapat memberikan penembusan yang mendalam.

Tidak menghairankan bahawa kedudukan ini telah menjadi salah satu kedudukan popular dan kegemaran banyak pasangan.

gaya anjing sendiri mempunyai kesan liar dan seksi. Dalam kedudukan ini, lelaki itu menembusi vagina dari belakang.

Wanita dalam kedudukan seperti orang pada tahap empat. Gaya ini sama seperti anjing bercinta.

Sekiranya anda berdua adalah kegemaran gaya anjing sebagai pilihan gaya seks, terdapat variasi dari kedudukan ini yang harus anda cuba malam ini. Ada apa-apa? Inilah variasinya.

1. Gaya anjing biasa

Sekiranya anda dan pasangan anda ingin mencuba variasi gaya anjing ini, biarkan wanita itu membelakangi lelaki itu dan gunakan tangannya untuk menyokong badan.

Kedudukan ini akan memberikan pandangan yang eksotik untuk lelaki. Terutama dengan kedudukan ini, wanita juga dapat mengawal kepantasan semasa melakukan hubungan seks.

Hebatnya, kedudukan seks ini dapat membuat zakar lelaki menyentuh leher rahim, tetapi ia mesti dilakukan dengan perlahan agar tidak menyakitkan wanita.

2. Gaya batang badan tegak

Variasi gaya anjing Yang ini dilakukan dengan kedudukan badan kedua-duanya berdiri tegak.

Anda dan pasangan anda juga boleh melakukan gaya ini di tiang tempat tidur, tangga, atau bersandar di dinding bilik.

Kedudukan ini juga memungkinkan seorang lelaki untuk merangsang klitoris, menyentuh payudara, atau mencium leher wanita yang boleh membuat pasangan anda lebih terangsang.

3. lelaki berdiri

Posisi ini melibatkan wanita membongkok di sisi katil, dengan lelaki berdiri di belakangnya.

Posisi seks ini memungkinkan penembusan dalam posisi berdiri. Biarkan wanita membongkokkan diri di tepi katil, kedudukan ini sangat seksi dan lelaki dapat mencapai klitoris dengan mudah.

4. Di kedudukan teratas

Rakan wanita disarankan untuk berdiri atau membongkok pada posisi yang lebih tinggi seperti di meja atau kerusi.

Variasi gaya anjing ini memungkinkan penembusan yang lebih mendalam di sepanjang dinding vagina yang juga dapat merangsang titik-g secara langsung berbanding dengan kedudukan lain.

Sekiranya anda ingin mencuba pelbagai posisi gaya anjing Dalam kes ini, lebih baik berkomunikasi dengan pasangan anda terlebih dahulu.

Mulakan dengan perlahan dan jangan terburu-buru sehingga anda berdua selesa dan menikmatinya.

Recent Posts